Water

Prachtig blauw, rustgevend en in overvloed te vinden in het Groene Hart: water. Bent u een liefhebber? Dan woont u straks heerlijk in De Harmonie in Alphen aan den Rijn. Op een steenworp afstand van de Rijnhaven; een levendig gebied met volop maritieme bedrijven én de culturele en creatieve hotspot De Werf. Hier worden prachtige houten meubels gemaakt, maar ook kunst, bier, boten en fietsen, van klassiek tot hypermodern.

Ook vindt u hier vintage meubels, brocante, verlichting en een evenemententerrein waar regelmatig gezellige ­festiviteiten plaatsvinden. Met mooie toekomstplannen voor de ontwikkeling van een hip en levendig horecagebied langs de Rijnhaven. ­Kortom; hier is altijd wel iets te doen. En uiteraard is de haven met het binnenkort te realiseren overdekte ­boothuis de ideale uitvalsbasis voor de meest prachtige ­vaartochten, al dan niet met uw eigen boot. Zo vaart u al in 30 minuten naar Leiden of het Braassemermeer. Maar ook de Westeinderplassen en Nieuwkoop zijn niet ver weg.

Heeft u een zeilboot of een boot met een grote doorvaarthoogte en wilt u graag wat langer weg?Dan kunt u vanaf hier de Staande Mastroute varen: een doorgaande vaarroute door heel Nederland. Ook fietsen en wandelen langs de rivier is hier een echte ­belevenis. Kortom: houdt u van water? Dan zit u hier goed!

Heeft u interesse in deelplan 2 van dit mooie project?

Laat hier uw gegevens achter, dan informeren wij u verder.

Noteer hier uw voornaam
Noteer hier uw achternaam
Noteer hier uw e-mailadres
Ik ben geïnteresseerd in een:
Google Maps Placeholder